Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visita Mataró i signa en el Llibre d’Honor

Escoltar

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visita Mataró i signa en el Llibre d’Honor

El president inaugurarà la Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de l’empresa SERHS Food a MataróEl president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Mataró on ha estat rebut per l’alcalde, David Bote, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i els portaveus dels grups municipals. 
El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat de Mataró i ha escrit el següent text:
“Em fa un gran goig poder signar en aquest Llibre d’Honor de Mataró com a President de la Generalitat. És una oportunitat per expressar a l’Ajuntament i a tota la població de la capital del Maresme el suport del govern que presideixo en la tasca col•lectiva de garantir el futur digne per a tots ells, després d’una devastadora crisi que encara no hem deixat enrere. Indústria, universitat, cultura, cohesió social, turisme, compromís amb el país, formen part de la recepta d’aquesta garantia”.
Moltes gràcies per l’acollida i per l’esforç!”
Després d’aquesta visita institucional, el president té previst inaugurar la Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de l’empresa SERHS Food.