Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El solar de les antigues pistes de conduir s’habilitarà com a aparcament gratuït

Escoltar

El solar de les antigues pistes de conduir s’habilitarà com a aparcament gratuït

El Ple municipal va aprovar dijous passat, 6 d’abril, una proposta de resolució presentada pel grup municipal del PPC perquè es faci un manteniment més acurat dels terrenys on hi havia les antigues pistes de conduir del carrer de Galícia i que s’habiliti com a aparcament gratuït.

 


La proposta es va aprovar amb els vots favorables del PPC, els grups del Govern municipal (PSC i CiU), Ciutadans i PxC, i les abstencions d’ERC i VOLEMataró. Hi van votar en contra els grups municipals de la CUP, ICV-EUiA-E i la regidora no adscrita. El text íntegre aprovat és el següent:

 


“Atès el molt millorable estat de manteniment de les antigues pistes d’examinar pel carnet de conduir del carrer de Galícia a tocar amb l’Hospital de Mataró en desús i tancades des de ja fa anys.
Atesa la necessitat d’aparcament a la zona derivada de l’elevat nombre d’usuaris que fan ús tant de l’Hospital com de les diferents instal·lacions esportives molt properes a les antigues pistes.
Atès que les estades a l’Hospital de molts dels usuaris i de les seves famílies són el suficientment llargues com perquè els resulti una despesa important utilitzar l’aparcament de pagament que hi ha al subsòl de l’Hospital de Mataró.
Atès que a d’altres ciutats i hospitals molt propers a la nostra ciutat l’aparcament des de fa anys és gratuït, Germans Trias i Pujol, a Badalona o més recentment a Granollers s’ha inaugurat un aparcament en superfície gratuït molt a prop de l’Hospital d’aquesta ciutat, proposem:
1.- Fer un manteniment més acurat del solar de les antigues pistes de conduir del carrer de Galícia de la nostra ciutat.
2.-Habilitar aquest solar com a aparcament gratuït per als usuaris dels equipaments de la zona, tant l’Hospital de Mataró com les instal·lacions esportives més properes, donant prioritat als familiars de les persones que passin més temps ingressades al centre sanitari”.