Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus acull la 38a Escola d'Estiu del Maresme organitzada pel MEM

Escoltar

El TecnoCampus acull la 38a Escola d'Estiu del Maresme organitzada pel MEM

450 mestres debaten sobre com transformar l’educació en el segle XXI

El TecnoCampus acull per sisè any consecutiu l’Escola d’Estiu del Maresme, organitzada el Moviment Educatiu del Maresme del 3 al 14 de juliol i que aquest any arriba a la 38a edició. Sota el lema “Nedem contracorrent?”, l’edició d’enguany vol debatre la transformació de l'educació en el segle XXI. 450 mestres es convertiran en alumnes durant les dues properes setmanes per participar en els prop de 30 cursos de què consta l’escola d’estiu. El Moviment d’Educatiu del Maresme ha destacat la xifra d’inscrits d’aquesta edició com una de les més nombroses dels últims anys. 

 


El regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, i el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, han remarcat en la sessió de benvinguda que iniciatives com aquestes són essencials per transformar i millorar el sistema educatiu. La conferència inaugural ha anat a càrrec d’Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya i director d’Escola Nova 21. Durant la sessió de benvinguda també s’ha dut a terme un debat, amb el títol “Una Escola en el segle XXI”, moderat pel periodista Quim Barnola.

 


Una de les activitats més destacades d’aquest any és l’organització de l’Edcamp el dilluns 10 de juliol, una trobada oberta a tothom que es basa en l’aprenentatge entre iguals, a través de la conversa i l’intercanvi d’experiències. Hi participaran prop de 300 mestres i es tracta d’un dels EdCamps més grans que s’ha celebrat a Catalunya.