Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus mostra l'oferta de graus, postgraus i màsters en el Saló de l'Ensenyament

Escoltar

El TecnoCampus mostra l'oferta de graus, postgraus i màsters en el Saló de l'Ensenyament

S'oferten un total de 12 titulacions de grau i quatre dobles titulacions de grau dels àmbits de la tecnologia, l'empresa i la salut

Del 22 al 26 de març, el TecnoCampus participa amb un estand propi al Saló de l’Ensenyament que se celebra al recinte firal de Montjuïc, a Fira de Barcelona. L’oferta acadèmica de graus universitaris per al curs 2016-2017 es manté com la del curs actual, una vegada dut a terme el procés de creixement que, en els darrers cinc anys, ha permès al TecnoCampus duplicar la xifra d’estudiants, fins als 3.159 actuals. S’oferten un total de 12 titulacions de grau i quatre dobles titulacions de grau dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut.




Un total de 64 estudiants del TecnoCampus seran els encarregats d’informar i resoldre dubtes dels alumnes de batxillerat i cicles formatius que volen accedir als graus del centre universitari. L'oferta acadèmica del TecnoCampus s'estructura en tres centres universitaris, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La UPF és la 12a millor universitat europea, segons el rànquing U-Multirank 2016.

 


El TecnoCampus ofereix com a factor diferencial una aposta decidida pel foment de l’emprenedoria i per la professionalització. El fet que el campus universitari estigui integrat amb un parc tecnològic on s’ubiquen 120 empreses facilita tant la inserció laboral dels estudiants com el suport a aquells que durant els estudis volen posaren marxa un projecte de negoci. La xarxa d’empreses del parc es completa amb més de 700 convenis amb empreses de fora de parc on els estudiants poden fer pràctiques i, eventualment, entrar-hi a treballar.

 


En els darrers anys, la internacionalització ha estat una altra aposta del TecnoCampus. S’han incrementat significativament els acords amb universitats estrangeres on els estudiants poden fer estades durant la seva formació. Concretament, actualment el TecnoCampus té firmats 105 convenis amb universitats de 34 països.





Creixement en postgraus




Si en l’àmbit dels graus s’aposta per la consolidació, en l’àmbit dels postgraus hi ha un creixement significatiu, amb un total de 15 titulacions de postgrau i màster. Entre les novetats, destaquen un màster en indústria 4.0, un postgrau en “big data” aplicat a l’empresa i el postgrau en entrenament personal ireadaptació fisicoesportiva.