Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus organitza aquest dissabte la jornada de portes obertes per a futurs estudiants universitaris

Escoltar

El TecnoCampus organitza aquest dissabte la jornada de portes obertes per a futurs estudiants universitaris

Es podran visitar les instal·lacions i informar-se dels estudis que s’imparteixen



El TecnoCampus organitza aquest dissabte 22 d’abril la Jornada de Portes Obertes per mostrar als futurs estudiants com serà el seu nou campus universitari, i orientar-los a l’hora de triar grau. De 10 a les 14 h i de 16 a 18 h, es podran visitar les instal·lacions i informar-se dels estudis. Cada mitja hora es realitzaran visites guiades per les instal•lacions, i al llarg de tot el dia es faran sessions informatives a càrrec de coordinadors dels graus i estudiants actuals. Tota la informació sobre la jornada es pot trobar a la pàgina web del TecnoCampus.

 


L’oferta acadèmica de graus universitaris per al curs 2016-2017 es manté com la del curs actual, una vegada dut a terme el procés de creixement que, en els darrers cinc anys, ha permès al TecnoCampus duplicar la xifra d’estudiants, fins als 3.159 actuals. S’oferten un total de dotze titulacions de grau i quatre dobles titulacions de grau dels àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut.






Emprenedoria i internacionalització


El TecnoCampus ofereix com a factor diferencial una aposta decidida pel foment de l’emprenedoria i per la professionalització. El fet que el campus universitari estigui integrat amb un parc tecnològic on s’ubiquen 120 empreses facilita tant la inserció laboral dels estudiants com el suport a aquells que durant els estudis volen posar en marxa un projecte de negoci. La xarxa d’empreses del parc es completa amb més de 700 convenis amb empreses de fora de parc on els estudiants poden fer pràctiques i, eventualment, entrar-hi a treballar.

 


En els darrers anys, la internacionalització ha estat una altra aposta del TecnoCampus. S’han incrementat significativament els acords amb universitats estrangeres on els estudiants poden fer estades durant la seva formació. Concretament, actualment el TecnoCampus té firmats 105 convenis amb universitats de 34 països.







Creixement en postgraus


Si en l’àmbit dels graus s’aposta per la consolidació, en l’àmbit dels postgraus hi ha un creixement significatiu, amb un total de 15 titulacions de postgrau i màster. Entre les novetats, destaquen un màster en indústria 4.0, un postgrau en “big data” aplicat a l’empresa i el postgrau en entrenament personal i readaptació fisicoesportiva.