Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus posa en marxa noves sessions d'emprenedoria per a idees de negoci a l'entorn digital

Escoltar

El TecnoCampus posa en marxa noves sessions d'emprenedoria per a idees de negoci a l'entorn digital

Les formacions seran gratuïtes i tindran lloc entre el 20 i el 27 de juny

El TecnoCampus, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posa en marxa aquest mes de juny un conjunt de formacions gratuïtes que tenen com a objectiu proporcionar les eines necessàries a persones emprenedores amb una idea de negoci focalitzada en l’entorn digital. 

 


El detall d'aquest itinerari formatiu de quatre sessions és aquest: 

 


· “Com guanyar diners: Models de negoci a Internet”. Dimarts 20/06 de 15 h a 19 h. S’abordaran qüestions com els models basats en la publicitat, en cobrar al venedor o al comprador o altres models de negoci. La formadora és Montserrat Peñarroya

 


· “Com impulsar un model de negoci mitjançant una App Mòbil”. Dimecres 21/06 de 16h a 18h. Es farà una introducció a la tecnologia mòbil, a més d’una anàlisi de plataformes de desenvolupament d’apps, de mètodes i pràctiques, de models de negoci basats en apps o de l’ús de les apps com a eines de màrqueting. El formador és Albert d’Anta.

 


· “Com aconseguir clients amb la publicitat online: mitjans i mètodes efectius de promoció a baix cost”. Dijous 22/06 de 15 h a 19 h. En aquesta sessió s’abordarà el màrqueting online, el SEO i el SEM, la publicitat a les xarxes socials o les conversions a partir de fixar objectius, entre altres qüestions. El formador és Fabio Bugalla.



 

· “Mercats i models de negoci amb metodologia Canvas." Dimarts 27/06 de 15 h a 19 h. Es treballarà la proposta de valor del projecte mitjançant la metodologia del Business Model Canvas, des del BM Canvas del nostre projecte fins a l’estudi de mercat per avaluar el model de negoci. La formadora és Teresa Guix.