Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat a empreses

Escoltar

El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat a empreses

El Go Global Program combina l'assessorament d'experts amb un servei de softlanding en una xarxa exclusiva de parcs tecnològics



El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat fonamentalment a les 120 empreses instal·lades al parc, però obert també a altres companyies que vulguin participar-hi. El Go Global Program és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses a nivell internacional. L'objectiu és acompanyar i donar suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica, promoció i sortida als mercats internacionals.





El programa té una metodologia pròpia que combina l'assessorament d’experts amb una àmplia trajectòria internacional, amb coneixement pràctic i operatiu dels mercats exteriors, amb el servei “softlandings premium” en una xarxa exclusiva de parcs tecnològics i acceleradores internacionals. L'objectiu és abordar les quatre "keys" que necessita conèixer qualsevol empresa que aborda un nou mercat: Key companies, Key people, Key institutions i Key investors.





Els socis internacionals del TecnoCampus en aquest projecte són parcs tecnològics de França, Alemanya, Portugal, Itàlia i Estats Units (Florida).





El proper divendres 12 de maig es farà l'acte de presentació pública del programa.