Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els estudiants disposen de 7 sales en equipaments municipals per preparar els exàmens de finals de curs

Escoltar

Els estudiants disposen de 7 sales en equipaments municipals per preparar els exàmens de finals de curs

Tots els equipaments disposen de connexió wifiL’Ajuntament posa a disposició dels estudiants 7 sales d’estudi en 7 equipaments municipals perquè puguin preparar els exàmens de final de curs. Del 29 de maig al 23 de juny, el Servei de Projectes Transversals, Participació i Direcció d’Ensenyament, coordinats per la Secció d’Igualtat, Joventut i Gent Gran, habiliten expressament sales d’estudi a 5 centres cívics de la ciutat que se sumen a les sales permanents que hi ha al Centre de Formació Permanent Tres Roques i al Centre Cívic Pla d’en Boet. 
Els espais, que disposen tots de connexió wifi, estan ubicats a diferents indrets de la ciutat per oferir un servei descentralitzat i amb l’objectiu que tots els estudiants puguin disposar d’un espai adequat per preparar els exàmens. L’accés és lliure i gratuït i els equipaments disposen dels següents horaris:
Els Centres Cívics Cerdanyola, Molins, Rocafonda, Cabot i Barba i Espai Gatassa tindran les sales d’estudi obertes de dilluns a divendres de 9 h a 21.30 h. El dia 23 de juny l’horari serà de 9 h a 15 h.
El Centre de Formació Permanent Tres Roques estarà obert de 9 h a 14 h i de 17 h a 21 h i el Centre Cívic Pla d’en Boet estarà obert de 9 h a 21.30 h.