Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials han arribat a Mataró a bord del llaüt Sant Ramon

Escoltar

Els Missatgers Reials han arribat a Mataró a bord del llaüt Sant Ramon

Centenars d'infants els han rebut al Port de MataróEls Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient han atracat aquest migdia al Port de Mataró, on han arribat a bord del llaüt Sant Ramon. Centenars d’infants els esperaven amb la carta a la mà. Per acompanyar l’espera, el grup Gospelsons ha fet un taller de gòspel que ha finalitzat amb una actuació, taller d’handbol amb el Club Joventut Handbol Mataró i una xocolatada popular –sense gluten- en la qual hi ha participat el Port de Mataró i diferents establiments.

 


La regidora de Cultura, Núria Moreno, ha donat la benvinguda als emissaris quan ha atracat el llaüt Sant Ramon i els ha acompanyat fins a l’escenari on han tingut lloc els parlaments. Allà, els Missatgers Reials han estat rebuts per l’alcalde, David Bote, que ha convidat tots els infants i les seves famílies a participar a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient el proper divendres 5 de gener.

 


L’emissària del Rei Baltasar ha estat l’encarregada de dirigir-se als nens i nenes de Mataró. En el seu discurs, que ha estat traduït al llenguatge de signes, la missatgera ha llegit una carta dels Reis adreçada a tots els infants de la ciutat en què Melcior, Gaspar i Baltasar asseguren que “a l’Orient ens arriben les notícies i sabem quan us porteu bé o malament, quan sou bons minyons i quan no”. En aquesta missiva, els Reis també s’han compromès a intentar acomplir els somnis dels més petits i també dels seus pares i mares.

 
Recollida de cartes


Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17h a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11h a 13 h i de 17h a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà 3.500 litres de brou calent i un taller de fanalets, a més dels 10.000 fanalets als diferents punts de recollida de cartes que hi haurà a la ciutat.

 


Els Missatgers Reials també recolliran les cartes a diferents punts de la ciutat: AV Cirera, AV La Llàntia, AV Via Europa, AV Vista Alegre, AV L’Havana i Rodalies, Casal de Barri Les Esmandies, Centre Cívic Molins, Centre Cívic Pla d’en Boet, CC Rocafonda, Mercat de la plaça de Cuba, Passeig de Carles Padrós, Parc del Palau, Pati de Can Marchal, Plaça d’Isla Cristina.

 


S’ha posat en marxa un mapa interactiu per localitzar tots aquests punts de recollida de cartes ràpidament des del mòbil o l’ordinador d’una forma àgil i dinàmica. Els punts geolocalitzats ajuden a una millor accessibilitat.