Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els petits de la casa es guillen per Les Santes

Escoltar

Els petits de la casa es guillen per Les Santes

La Tarda Guillada reprodueix la disbauxa de la Nit Boja dels grans

Els petits –i no tan petits– de la casa tenen avui la seva dosi de bogeria i disbauxa amb la Tarda guillada, que un any més replica en format infantil els actes que integren la Nit Boja dels grans. La Tarda guillada arriba a la sisena edició totalment consolidada i havent-se convertit en una de les cites imprescindibles de Les Santes infantils.

 


La Tarda comença a les 18 h amb el De parranda!, que igual que el Desvetllament bellugós dels adults farà baixar els assistents per la Riera saltant, ballant i comptant fins a quinze en companyia de la Família Robafaves i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. Les famílies amb nens molt petits hauran d’aparcar els cotxets infantils al pati de la Residència Sant Josep, on es podrà deixar gratuïtament la cadireta per gaudir dels actes de forma més còmoda i segura.





Ja a la plaça de Santa Anna començarà el segon dels actes encadenats: la Convidada de la Família Robafaves, on es repartiran galetes i suc de taronja mentre el grup Roleguita & Boquerón s’encarrega de l’animació musical. Acabat el ball, gegants, músics i públic hauran de fer el camí de tornada cap a l’Ajuntament, un cop més a ritme de Bequetero.





El Correguspira, el correfoc infantil, sortirà a les 20 h des de davant de l’Ajuntament. La Momeroteta i el Dragalió, les figures de foc infantils, han convidat aquest any a participar-hi els Diablons de Mataró, els Diables de Sant Cugat i els dracs infantils Espurnes del Montseny de Sant Celoni i Garrins de Cardedeu. Els més gosats que vulguin estar-hi ben a prop del foc han de recordar anar ben tapats amb barret i roba de cotó adient per evitar cremades.





En acabar el Correguspira la rauxa continua amb la Pujada tabaladeta per La Riera a ritme dels tabals de la colla del Dragalió i de la Momeroteta. I a les 22.00 hores, l’Espai Firal del Parc Central reviurà la Ruixada en format infantil, la Ruixadeta, amb aigua i música a dojo com a colofó final.





Espai familiar




Després de la pluja que ahir va obligar a suspendre els primers espectacles de l’Espai Familiar del Parc Central, qui prefereixi una tarda infantil més tranquil·la avui podrà gaudir a les 19 h i a les 21 h de l’espectacle de malabars, acrobàcies i humor “Pam i peu” de la companyia Accidentats. A més, de 17.30 a 21 h hi haurà racó de contes; i de 18 a 21 h espais de jocs, dibuix i pintura, maquillatge, dansa i escacs.