Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa les XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

Escoltar

En marxa les XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

La sèpia amb pèsols i patates es pot degustar en 10 restaurants fins al 30 d’abril



La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, ha assistit avui 16 de març a la presentació de les XX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró, la sèpia amb pèsols i patates. Enguany hi participen 10 restaurants, 8 de Mataró i 2 de la resta de la comarca. A la presentació també hi ha assistit el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Enric Bartrés, i el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó. 




Durant l’acte, celebrat a l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, els assistents han pogut degustar un tast del Plat de Mataró elaborat pels alumnes de l’escola.




Les jornades han començat aquest dijous 16 de març i s’allargaran fins al 30 d’abril, i compten amb la participació de deu restaurants: Caminetto, El Gourmand, Iluro, L'Harmonia, La Girella, La Nova Rosaleda, Mundial i Nuus-Hotel Atenea Port Mataró) de Mataró i El Parador de Canet de Canet de Mar i Pins Mar de Sant Andreu de Llavaneres.




Al llarg dels darrers vint anys, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb seu a Mataró, s’ha posicionat com un Gremi bàsicament gastronòmic, fomentant en tot moment els productes de la terra i del nostre territori, els productes de kilòmetre zero. D’aquesta forma han col·laborat en la difusió de la cultura culinària mediterrània i de la gastronomia típica de la comarca del Maresme.