Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Experts d’arreu del món compartiran a Mataró avenços en l’àmbit de la recuperació energètica

Escoltar

Experts d’arreu del món compartiran a Mataró avenços en l’àmbit de la recuperació energètica

Les jornades, organitzades pel Centre d’Excel·lència Recuperació Energètica de Veolia, es realitzaran el 22 de març

Mataró aplegarà, dimecres 22 de març, experts en l’àmbit de recuperació energètica d’arreu del món, amb motiu de les jornades organitzades pel Centre d’Excel·lència Recuperació Energètica de Veolia, un dels socis de la UTE TEM, empresa concessionària del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSU). En aquesta trobada, es compartiran les últimes informacions tècniques i els resultats operacionals en l'àmbit de la recuperació energètica aportats per 18 experts de Veolia provinents de França, Espanya, Portugal, Regne Unit, Xina, Hong Kong i Taiwan, així com del Centre de Recerca i Innovació de Veolia.

 


Les jornades, que es fan a les instal·lacions del Consorci, tenen com a objectiu posar en comú els temes d’actualitat en aquest tipus de tractaments, les millors pràctiques en la gestió i l’optimització de les instal·lacions. Es tractaran aspectes tan diversos com la incineració Intel·ligent, el mesurament continuat del mercuri, les prioritats dels operadors o aspectes puntuals de cadascun dels països representats.

 


Al final de les Jornades, els participants visitaran el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme del CTRSU, on s’agrupen una unitat de pretractament, estabilització biològica, metanització i una unitat de valorització energètica.