Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juan Carlos Jerez assumeix la presidència de PUMSA i de l'EPE Mataró Audiovisual

Escoltar

Juan Carlos Jerez assumeix la presidència de PUMSA i de l'EPE Mataró Audiovisual

La Junta General de l’empresa municipal d’Urbanisme PUMSA, reunida el 16 de novembre en sessió extraordinària, va nomenar Juan Carlos Jerez (PSC) com a nou membre del Consell d’Administració i com a nou president de l’empresa municipal. El nomenament de Jerez es va produir després que la Junta General donés compte de la renúncia de la regidora Núria Calpe (CiU) com a presidenta de PUMSA i de l’aprovació del cessament de Núria Moreno (PSC) com a membre del seu Consell d’Administració i, conseqüentment, del càrrec de vicepresidenta.

 


Per altra banda, el Ple de novembre va ratificar el decret d’alcaldia pel qual el regidor Juan Carlos Jerez ha estat nomenat president de l’EPE Mataró Audiovisual en substitució de Joaquim Fernàndez (CiU). Fernández va presentar la renúncia a la presidència de l’EPE el dilluns 6 de novembre.

 


La dimissió dels dos regidors s’emmarca en la renúncia a les competències delegades de Govern que el 5 d’octubre va presentar el grup municipal de CiU, trencant l’acord signat amb el PSC per al mandat 2015-2019.