Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i el Centre Natació Mataró col·laboren per la participació de l’equip femení de waterpolo a Europa

Escoltar

L’Ajuntament i el Centre Natació Mataró col·laboren per la participació de l’equip femení de waterpolo a Europa

És la segona vegada que es fa aquest acord amb un increment de 3.000 €

L’alcalde, David Bote, la regidora d’Esports, Marisa Merchán, el president del Centre Natació Mataró (CNM), Joan Gros, i l’equip de waterpolo femení La Sirena Mataró han presentat avui, 22 de novembre, a la Nau Gaudí, l’acord per promoure la participació de l’equip femení de waterpolo en la màxima competició europea.




El compromís municipal comprèn la present temporada 2017-18 i la següent 2018-19. Durant aquestes dues temporades es farà una aportació econòmica d’un màxim de 15.000 €, 3.000 € més que en la temporada passada. Aquesta quantitat s’entregarà en funció de les fases que consta la competició europea:




- 7.000 € per participar en la fase preliminar de la competició europea



- 3.000 € si l’equip mataroní arriba a quarts de final



- 5.000 € en el cas d’arribar a la fase final




La primera aportació de 7.000 € va a càrrec del pressupost de l’exercici 2017 i les dues següents resten condicionades a l’aprovació del pressupost del 2018 i a les circumstàncies esportives dels resultats que vagin aconseguint l’equip de waterpolo femení La Sirena Mataró en la competició europea.




El Centre Natació Mataró (CNM) es compromet, per la seva banda, a fer publicitat de l’aportació rebuda per part de l’Ajuntament. En aquesta línia de difusió, el logo de l’Ajuntament ha de constar en l’equipació de les esportistes i també en altres elements publicitaris propis d’aquest esport. El retorn a Mataró també es farà amb la participació de les esportistes en actes educatius perquè el seu exemple serveixi per a divulgar els valors de l’esport i la salut a infants i joves de la ciutat, i amb la cessió de l’ imatge de l’equip a l’Ajuntamnet.




En la darrera temporada, la Sirena Mataró va arribar a la Final Four de l’Eurolliga que es va disputar a Kirishi (Rússia) a finals del mes d’abril i a l’anterior temporada es va proclamar Campió de l’Euro Cup en el Centre Municipal d’Esports del Sorrall.