Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora el solar d’estacionament provisional de vehicles ubicat al passeig de Ramon Berenguer III

Escoltar

L’Ajuntament millora el solar d’estacionament provisional de vehicles ubicat al passeig de Ramon Berenguer III

S’ha canviat la tanca, millorat el paviment i instal·lat enllumenat per fer l’espai més segur

L’Ajuntament ha dut a terme treballs de manteniment i millora als terrenys on hi havia l’antic parc de Bombers de Mataró, al passeig de Ramon Berenguer III, que actualment es fa servir com a aparcament provisional de vehicles.

 


El Servei d’Espais Públics ha modificat el tancament dels dos laterals del solar, substituint l’anterior tanca opaca per una nova de fusta de pi tractat que proporciona major transparència i evita racons foscos, i col·locant una jardinera al costat de l’àrea de jocs infantils. També s’ha fet una neteja, manteniment i anivellat del paviment, repicant zones malmeses i posant a sobre una capa de 10 cm de tot-u reciclat de formigó. Per últim, s’han instal·lat dos fanals a l’interior a l’aparcament, dotant d’il·luminació l’espai.





L’actuació, que a banda de les tasques habituals de manteniment atén una demanda de veïns de la zona pel que fa a la millora de les condicions de seguretat, va començar a finals de novembre i ha durat prop de dues setmanes. El cost aproximat dels treballs, realitzats amb personal propi, estan estimats en 26.000 €.