Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora la capacitat d’evacuació del Poliesportiu Municipal Jaume Parera

Escoltar

L’Ajuntament millora la capacitat d’evacuació del Poliesportiu Municipal Jaume Parera

Els treballs permeten augmentar l’ocupació fins a 800 persones

L’alcalde, David Bote, acompanyat del regidor d’Esports, Josep Maria Font, ha visitat avui el Poliesportiu Municipal Jaume Parera, on l’Ajuntament ha finalitzat recentment obres per millorar la capacitat d’evacuació de l’equipament esportiu. La visita s’ha realitzat en el marc de “L’Alcalde als barris: La Llàntia-Via Europa-Can Vilardell-Les Sureres-Sta. M. Cirera”.

 


Les obres han consistit en la substitució de portes d’evacuació, obertura de noves sortides d’emergència, adequació de les escales exteriors i millora de la senyalització d’evacuació. Les portes corredisses i sortides d’emergència existents s’han substituït per portes batents de més capacitat, i s’han fet altres actuacions complementàries per ampliar les dimensions de replans i escales i eliminar obstacles.




Els treballs han permès adequar l’edifici a la normativa vigent d’evacuació, especialment pel que fa a la celebració esporàdica d’espectacles públics o actes que requereixin un gran aforament. Les actuacions han permès ampliar la capacitat d’evacuació de l’equipament fins a les 800 persones, superior a la suma de capacitat d’ocupació de les grades de la planta 1 (286 persones), el vestuari (32 persones) i les grades retràctils (303 seients).




L’obra s’ha executat entre els mesos de desembre i març. El cost dels treballs, adjudicats a l’empresa Fuentes y Ariza, SA, ha estat 32.626,88 €.