Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora les cobertes de l’Escola Àngela Bransuela

Escoltar

L’Ajuntament millora les cobertes de l’Escola Àngela Bransuela

Les obres han tingut un cost de 57.980 €

L’Ajuntament ha finalitzat les obres de substitució de les cobertes de fibrociment del gimnàs i els porxos del pati d’infantil i primària de l’Escola Àngela Bransuela. L’alcalde, David Bote, ha visitat avui el centre educatiu i ha pogut comprovar el resultat dels treballs, que han dotat aquests espais amb més aïllament.

 


A la visita també han assistit la regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, i el regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell.

 


Les obres han suposat el desmuntatge i retirada de les cobertes de fibrociment a càrrec d’una empresa especialitzada i homologada per a aquestes tasques. Les noves cobertes, formades per plaques tipus sandvitx de 30 mm de gruix, garanteixen la impermeabilització de l’espai –l’edifici del gimnàs tenia goteres que ara han quedat resoltes– i ofereixen un cert grau d’aïllament tèrmic. Per muntar-les s’ha hagut de construir una estructura metàl·lica addicional. En total, s’ha cobert una superfície de 670,26 m².

 


El desmuntatge del fibrociment i la coberta del gimnàs es van dur a terme aprofitant les passades vacances de Nadal, un cop obtinguts els permisos pertinents per a la retirada de residus d’amiant que concedeix la Generalitat. Les cobertes del pati s’han instal·lat al gener. Els treballs han tingut un cost de 57.980,31 € (IVA inclòs).

 


Aquesta actuació està inclosa al Pla de xoc de manteniment de centres educatius pressupostat al 2016 amb 240.000 €. D’aquest pla s’ha dut a terme l’adequació de la coberta de l’edifici d’infantil de l’Escola Rocafonda, i es preveu executar properament l’arranjament de les cobertes del centre d’Educació especial Les Aigües i l’Escola Camí del Cros.