Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre el concurs per formar part de la llista d’espera per a parades dels mercats de venda no sedentària

Escoltar

L’Ajuntament obre el concurs per formar part de la llista d’espera per a parades dels mercats de venda no sedentària

La llista també servirà per cobrir vàries de les parades de nova creació d’alimentació al mercat del Pla d’en Boet

El Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’Ajuntament obre el concurs per a la creació d’una llista d’espera per a cobrir les places vacants que puguin produir-se als mercats de marxants de la ciutat. 

D’aquesta mateixa llista també s’assignaran cinc noves parades de nova creació, amb productes d’alimentació, per al mercat de venda no sedentària del Pla d'en Boet , fins ara un mercat amb oferta exclusivament d’equipament a la persona i la llar.

Les parades a cobrir amb aquesta llista són:

-una parada de bar tipus food-truck

-una parada de pesca salada i olives

-una parada de fruits secs, llaminadures, espècies, herbes i mel

-una parada de pastisseria

-una parada de pollastre a l’ast


Aquestes cinc parades conformaran, juntament amb quatre parades més provinents d’altres mercats de la ciutat (3 de fruita, 1 de verdura i 1 d’embotits), la nova oferta alimentària del mercat de Pla d’en Boet.

L’ampliació del mercat de Pla d’en Boet, amb oferta alimentària i la concreció del nou mix comercial, és fruit dels acords presos en la Taula de seguiment de Mercats de Marxants de Mataró en la que hi ha participat personal del Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l'Ajuntament i membres de les dues entitats representatives del sector: l’Associació de Marxants del Maresme i l’Associació de mercats de Catalunya.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de febrer i els detalls de les bases del concurs es poden consultar al web municipal www.mataro.cat, en la secció de tràmits.