Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament organitza un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

El curs es farà del 10 de març al 6 de maig, al Centre Cívic Cabot i Barba

La secció d’Igualtat, Joventut i Gent Gran del Servei d’Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament organitza un curs intensiu per a formar monitors d'activitats de lleure infantil i juvenil. Les classes es faran des del 10 de març fins al 6 de maig, aprofitant que molts joves volen fer la part pràctica d’aquest curs durant l’estiu. Les inscripcions comencen avui 20 de febrer. 




S’ofereixen 25 places per què els futurs monitors obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en projectes i/o equipaments de lleure amb infants i/o joves. El curs l’imparteix l’Escola EFA, i és un curs més en l’àmbit del lleure dels que durant l’any es programen des del Servei d’Igualtat i Ciutadania.




El curs compta amb 100 hores lectives presencials, 50 hores lectives no presencials (inclou l’elaboració d’un treball - memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques) i 160 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs de monitors dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor d’activitats en el lleure infantil i juvenil.




El preu del curs és de 215 €. Per accedir al curs cal ser major d'edat en el moment de realitzar la inscripció. La majoria de les classes s’impartiran en divendres i dissabtes.






Sistema d'inscripció




Les inscripcions es realitzaran presencialment a l’Oficina Jove del Maresme (Plaça de Miquel Biada, núm. 5) del 20 de febrer al 3 de març. Caldrà portar una fotocòpia del DNI i una foto mida carnet de l’alumne.




L’horari d’atenció al públic de l’Oficina Jove del Maresme és de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes 9 a 14h . Per a més informació podeu trucar al tel. 93 798.96.49 dins l’horari de l’Oficina o enviar un correu a maresme@oficinajove.cat