L’alcalde presenta el nou cartipàs amb un Govern en minoria

El grup municipal de CiU va trencar ahir el pacte de Govern amb el PSC



L’alcalde, David Bote, ha donat a conèixer aquest matí el nou cartipàs municipal després que ahir el grup municipal de CiU renunciés a les seves competències delegades de Govern i trenqués l’Acord de Govern pel progrés de Mataró que havia signat amb el PSC per al mandat 2015-2019. A partir d’ara el PSC governarà en minoria, amb 6 regidors.




L’alcalde ha signat aquest matí els nous decrets de delegació de competències als regidors i de nomenament dels tinents d’alcalde, que determinen la nova organització política municipal.






Tinents d'alcalde





El decret de nomenament dels tinents d’alcalde determina que hi ha 5 tinences d’alcaldia que són ocupades pels regidors següents:





- Primera tinenta d’alcalde: Núria Moreno Romero



- Segon tinent d’alcalde: Joan Vinzo Gil



- Tercer tinent d’alcalde: Juan Carlos Jerez Antequera



- Quart tinent d’alcalde: Miquel Àngel Vadell Torres



- Cinquena tinenta d’alcalde: Marisa Merchán Cienfuegos






Regidors delegats





. Núria Moreno Romero: regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura. Inclou Patrimoni, Promoció de ciutat, Comerç, Empresa, Ocupació i Normalització Lingüística.





. Joan Vinzo Gil: regidor de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran.





. Juan Carlos Jerez Antequera: regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern. Inclou Participació, Policia Local, Protecció Civil i Mobilitat.




. Miquel Àngel Vadell Torres: regidor d’Educació, Espais Públics, Equipaments municipals i Sostenibilitat.




. Marisa Merchán Cienfuegos: regidora d’Esports i Polítiques de Gènere. Inclou LGTBI, Joventut, Ciutadania, Convivència i Cooperació.