Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde presenta el nou cartipàs amb un Govern en minoria

Escoltar

L’alcalde presenta el nou cartipàs amb un Govern en minoria

El grup municipal de CiU va trencar ahir el pacte de Govern amb el PSCL’alcalde, David Bote, ha donat a conèixer aquest matí el nou cartipàs municipal després que ahir el grup municipal de CiU renunciés a les seves competències delegades de Govern i trenqués l’Acord de Govern pel progrés de Mataró que havia signat amb el PSC per al mandat 2015-2019. A partir d’ara el PSC governarà en minoria, amb 6 regidors.
L’alcalde ha signat aquest matí els nous decrets de delegació de competències als regidors i de nomenament dels tinents d’alcalde, que determinen la nova organització política municipal.


Tinents d'alcalde

El decret de nomenament dels tinents d’alcalde determina que hi ha 5 tinences d’alcaldia que són ocupades pels regidors següents:

- Primera tinenta d’alcalde: Núria Moreno Romero- Segon tinent d’alcalde: Joan Vinzo Gil- Tercer tinent d’alcalde: Juan Carlos Jerez Antequera- Quart tinent d’alcalde: Miquel Àngel Vadell Torres- Cinquena tinenta d’alcalde: Marisa Merchán Cienfuegos


Regidors delegats

. Núria Moreno Romero: regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura. Inclou Patrimoni, Promoció de ciutat, Comerç, Empresa, Ocupació i Normalització Lingüística.

. Joan Vinzo Gil: regidor de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran.

. Juan Carlos Jerez Antequera: regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern. Inclou Participació, Policia Local, Protecció Civil i Mobilitat.
. Miquel Àngel Vadell Torres: regidor d’Educació, Espais Públics, Equipaments municipals i Sostenibilitat.
. Marisa Merchán Cienfuegos: regidora d’Esports i Polítiques de Gènere. Inclou LGTBI, Joventut, Ciutadania, Convivència i Cooperació.