Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep els jugadors de l’equip de bàsquet adaptat Fedamar Boet

Escoltar

L’alcalde rep els jugadors de l’equip de bàsquet adaptat Fedamar Boet

Tres jugadors de l’equip han aconseguit medalles d’or als Special Olympics Reus 2016



L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, van rebre l’equip de bàsquet adaptat Fedamar Boet ahir dimecres 25 de gener. Un dels motius de la rebuda institucional és la participació i la medalla d’or aconseguida per tres jugadors d’aquest equip als Special Olympics Espanya, celebrats a Reus el passat mes de novembre. 




El mataroní Ferran Gironès va aconseguir, amb l'equip unificat de Catalunya, la medalla d’or després d'imposar-se a la final al conjunt de la Comunitat de Madrid. Els altres dos jugadors de l'equip del Fedamar Boet, Edgar Barceló i Dani de la Mano, també van aconseguir la medalla d’or en el segon nivell de bàsquet. L’entrenador del Fedamar Boet, Germi Ars, també va participar en els Special Olympics Reus 2016 com a entrenador de l’equip de nivell C.




Els Special Olympics de Reus van reunir a més de 1500 persones, entre esportistes, cos tècnic i delegats de diferents punts de l'estat espanyol i també van comptar amb delegacions estrangeres convidades. En la recepció, els esportistes i cos tècnic de l’equip mataroní Fedamar Boet van destacar la il•lusió d’haver estat seleccionats per la selecció catalana per participar en aquest esdeveniment esportiu.