Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep Gàlia Dvorak, campiona d’Espanya de tennis taula, i Lluc Bertran i Samuel Ruiz, plata europea de waterpolo juvenil

Escoltar

L’alcalde rep Gàlia Dvorak, campiona d’Espanya de tennis taula, i Lluc Bertran i Samuel Ruiz, plata europea de waterpolo juvenil

La recepció s’ha fet al Saló dels Lleons de l’Ajuntament



L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, han rebut avui, 31 d’octubre, a Lluc Bertran i Samuel Ruiz de Centre Natació Mataró (CNM) perquè van guanyar la plata en el campionat d’Europa juvenil celebrat a Malta, el passat mes de setembre. També han rebut a Gàlia Dvorak, que va aconseguir proclamar-se campiona d’Espanya de tennis taula el passat mes de juny. 






Els esportistes Lluc Bertran i Samuel Ruiz, tot i ser juvenils, són jugadors del primer equip del Quadis CNM Mataró. A banda d’aquesta plata en el campionat europeu, l’any 2014 es van enfrontar en el campionat de comunitats autònomes d’Espanya i va aconseguir medalla amb les respectives seleccions. Lluc va jugar amb Catalunya i Ruiz va jugar amb Andalusia perquè és de Málaga tot i que fa dues temporades que juga amb el primer equip de la ciutat de Mataró.






Gàlia Dvorak




La palista Gàlia Dvorak va disputar la final del campionat d’Espanya, el 28 de juny en el Palau dels Jocs Mediterranis d'Almeria, contra la debutant Sofia Xuan-Zhang a qui la de Mataró va guanyar per un contundent 4 a 1. Amb aquesta victòria Gàlia Dvorak tornava a ser campiona d’Espanya de tennis taula, un títol que havia aconseguit per primera vegada l’any 2005. En la mateixa competició, la del Centre Natació Mataró també va aconseguir la medalla de bronze en la categoria de dobles.






La jugadora Gàlia Dvorak va ser nomenada el passat mes de setembre com la nova presidenta de la Comissió d'Atletes d'Europa. Gàlia serà membre del Consell Executiu per un període de quatre anys, amb l'objectiu de reunir els interessos i punts de vista dels jugadors de tennis de taula a Europa i fer un bon treball al costat de l'European Table Tennis Union (ETTU).