Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les obres de millora de l’estacionament del Triangle Molins

Escoltar

L’alcalde visita les obres de millora de l’estacionament del Triangle Molins

Els treballs finalitzen aquest mes amb la instal·lació de l’enllumenat i la millora dels accessos

L’alcalde, David Bote, acompanyat pel regidor d’Espais Públics, Miquel Àngel Vadell, ha visitat aquest matí les obres d’arranjament i millora de l’estacionament del denominat Triangle Molins, entre les rieres de Cirera i de Figuera Major i la ronda de Frederic Mistral, que s’utilitza com a estacionament públic.



Els terrenys, de titularitat municipal, ocupen una superfície total de 13.221 m², dels quals 8.555 m² s’utilitzen com a aparcament i la resta són els talussos de delimitació amb els carrers que l’envolten.



L’Ajuntament ha fet la desbrossada, anivellament i millora dels terres del solar amb una barreja de sauló, tot-u artificial granític i un 5% de ciment pòrtland. També s’han arranjat els talussos que delimiten el solar. Al punt baix de l’estacionament, Aigües de Mataró col·loca reixes interceptores per a la recollida de les aigües pluvials, que es canalitzen al sistema general del clavegueram.




En els propers dies es finalitzarà la construcció d’una escala d’accés amb graons de fusta des del pas de vianants elevat existent a la riera de Cirera per millorar els accessos a l’espai. A més, se substituirà i millorarà l’enllumenat interior amb la instal·lació de 4 noves columnes de 12 m d’alçada amb 4 projectors cadascuna.




Els treballs, que van començar a finals d’agost, estan adjudicats a l’empresa catalana d’Infraestructures i Serveis SA per un import de 50.392,49 € (IVA inclòs).




A banda del projecte que ara s’executa, i a petició de veïns de la zona, l’Ajuntament té previst per al 2018 asfaltar els terrenys, de manera que el tractament de compactació fet ara serviria com a subbase. L’àmbit està qualificat com a zona d’equipaments, de manera que les actuacions que es realitzin també han de tenir en compte el possible desenvolupament urbanístic futur.