Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les obres de millora realitzades a les escoles Les Aigües i Camí del Cros

Escoltar

L’alcalde visita les obres de millora realitzades a les escoles Les Aigües i Camí del Cros

Són dues de les actuacions que s’han dut a terme aquest estiu en diferents equipaments educatius



L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, han visitat aquest matí 29 d’agost les obres de reparació de les cobertes i de millora de l’accessibilitat que s’han dut a terme a les escoles Camí del Cros i Les Aigües.




Les dues escoles comparteixen la mateixa edificació, que tenia diferents tipologies de coberta (de rajola ceràmica, de fibra de polièster, tipus sandvitx). En aquesta actuació s’han substituït els panells a la coberta de policarbonat transparent, s’ha creat una franja de servei d’un metre d’amplada al llarg de la canal de recollida d’aigua per facilitar els treballs de manteniment i s’han substituït els panells d’acer galvanitzats a la coberta tipus sandvitx.




Per millorar el manteniment i la seguretat, les unitats exteriors de les màquines d’aire condicionat que estaven a la coberta s’han traslladat a un pati i al porxo. També s’han col·locat noves màquines d’aire condicionat amb una millor eficiència energètica al menjador de l’escola.




Per completar l’actuació queda pendent el remat perimetral de la coberta amb els paraments verticals. La finalització dels treballs està prevista pel mes de setembre.




Els treballs corresponents al desmuntatge d’instal·lacions i serveis i la primera fase de les cobertes es van adjudicar a l’empresa Catalana de Treballs i Obres, SL, per un import de 107.929,58 €. S’han executat durant el període vacances escolars.






Millora de l'accessibilitat




L’Ajuntament també ha fet dues intervencions en aquests dos centres escolars per millorar l’accessibilitat. S’ha construït un accés adaptat per permetre que persones amb mobilitat reduïda puguin arribar al taller domèstic de l’Escola d’Educació especial Les Aigües (10.815,85 €) i també s’ha ampliat i adequat un bany per fer-lo accessible a l’Escola Camí del Cros (7.670,16 €).