Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AMPA de l’Escola Anxaneta guanya el premi a la millor comparsa de la Rua Carnestoltes 2017

Escoltar

L’AMPA de l’Escola Anxaneta guanya el premi a la millor comparsa de la Rua Carnestoltes 2017

Els membres de la comparsa s’han disfressat de l’heroi escocès William Wallace



La Rua de Carnestoltes 2017 ha comptat amb la participació d’una dotzena de comparses que han fet un nou recorregut, que ha començat a la plaça de Cuba i ha passat pels carrers Deu de Gener, plaça de les Tereses, carrer de Santa Teresa, plaça de Santa Anna, La Riera, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta i ha acabat al Nou Parc Central on s’ha fet públic el veredicte. El premi a la millor comparsa, valorat en 500 €, ha estat per l’AMPA de l’Escola Anxaneta que s’han disfressat de Wiliam Wallace, l’heroi escocès que tothom coneix per la pel·lícula Braveheart.




El premi a la comparsa més satírica, de 300 €, ha estat per la Colla Gegantera d’en Ton, de l’Escola Salesians Mataró, que han reproduït els personatges de l’escola de màgia i bruixeria de Harry Potter, Hogwarts.




El premi especial del jurat, valorat en 200 €, ha recaigut en l’Associació Colla Gegantera d’en Xumetet que s’han disfressat de pastanagues omplint el recorregut de color taronja.




Els altres participants a la Rua han estat l’Associació Esplai Rabadà, l’Associació Enlleura’t, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la Penya Cultural Al-Andalus, la Fundació Llars Amistat, l’Associació de Veïns del Palau, la Colla Gegantera Mare de Déu de Lourdes, l’AMPA de l’Escola Maria Mercè Marçal i el Grup de Joves de Mataró.






Carnestoltes 2017




Els actes del Carnestoltes 2017 continuen fins Dimecres de Cendra quan serà el moment d’acomiadar al rei de la disbauxa, Pellofa XXXIX.