Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses passa a ser gestionat directament per l’Ajuntament

Escoltar

L’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses passa a ser gestionat directament per l’Ajuntament

L’Ajuntament gestiona de manera directa des d’ahir 2 de febrer, a través de l’empresa municipal PUMSA, l’aparcament soterrat de la plaça de les Tereses, un dels pàrquings públics de major rendiment de la ciutat.

 


El Ple municipal va aprovar el passat desembre declarar extingida la concessió de l’aparcament, fins ara a càrrec de l’empresa Empark (abans Viales y Construcciones, SA), en finalitzar el temps establert pel contracte. La concessió va contemplar la construcció i explotació de l’aparcament i ha durat 40 anys. Així mateix, el Ple va encarregar al desembre a PUMSA la gestió directa del servei.



L’aparcament té 347 places de rotació. La inversió que van suposar les obres de construcció està amortitzada, i es calcula que el pàrquing pot donar un benefici net aproximat de 600.000 € anuals que permetrà fer les inversions d’adequació de les instal·lacions que siguin necessàries i treure’n rendiment de l’explotació.

 


L’explotació a càrrec de PUMSA inclou fer-se càrrec del manteniment de les instal·lacions. Les tarifes no s’han modificat ni tampoc els serveis que s’ofereixen als abonats.