Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4a Mostra d’Entitats de la Gent Gran aplegarà 34 entitats el 30 de setembre a la plaça de Santa Anna

Escoltar

La 4a Mostra d’Entitats de la Gent Gran aplegarà 34 entitats el 30 de setembre a la plaça de Santa Anna

Des de les 11 h i fins a les 20 h hi haurà tallers, exhibicions, activitats i punts d’informacióLa 4a Mostra d’Entitats de la Gent Gran se celebra el proper 30 de setembre, de les 11 h fins a les 20 h, a la plaça de Santa Anna on hi haurà 34 entitats distribuïdes en 29 carpes. Aquesta iniciativa bianual té com a objectiu donar a conèixer la tasca que duen a terme les entitats i associacions de gent gran de la ciutat i facilitar l’intercanvi i contacte entre aquests col·lectius.
Durant la jornada, la ciutadania podrà participar en activitats, tallers i també hi haurà exhibicions i xerrades sobre diferents temàtiques. Durant tot el dia hi haurà tallers d’estimulació sensorial, jocs de taula, taller dibuix, taller d’elaboració d’olis essencials i ambientadors de roba amb plantes aromàtiques, tai-txí, cantada de corals i el programa de ràdio “L’hora de la gent gran” en directe des d’un estudi instal·lat a la mateixa plaça de Santa Anna.
Lectura del Manifest
La lectura del Manifest de la Gent Gran, elaborat pel Consell Municipal de la Gent Gran, està prevista per a les 19.30 h amb la participació d’alguns dels membres de la comissió de qualitat de vida.


El manifest és un recull de 14 punts que tenen com a objectiu aconseguir una millor qualitat de vida de la gent gran i un reconeixement.