Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el IV concurs de microrelats

Escoltar

La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el IV concurs de microrelats

Les propostes es poden presentar fins al 17 de novembre

La Biblioteca Antoni Comas de Mataró posa en marxa el IV concurs de microrelats amb l’objectiu de fomentar, mitjançant una proposta de creació literària, els valors, els espais, les activitats i els serveis que tenen lloc a la biblioteca mataronina. 




Els microrelats, que en cap cas poden excedir els 500 caràcters (inclosos els espais en blanc), han de ser originals, inèdits i han de recrear situacions on la biblioteca Antoni Comas sigui un element imprescindible per a la trama, ja sigui perquè els protagonistes hi fan al•lusions, o bé perquè la trama es desenvolupa en els espais de la biblioteca. La proposta temàtica per a l’actual edició del concurs és el valor social de la biblioteca Antoni Comas. És a dir, textos que reflecteixin què aporta la biblioteca als ciutadans que la utilitzen: és un espai de convivència, d’aprenentatge permanent, d’accés a la cultura, etc.




Els membres del jurat, format per cinc treballadors de les Biblioteques de Mataró, tindran en compte per seleccionar el relat guanyador: l’originalitat, la creativitat argumental, la capacitat d’impacte del relat i la idoneïtat d’incorporar elements i espais identificatius de la biblioteca mataronina.




El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelat guanyador a la contraportada de la llibreta que es publicarà al febrer de 2018 amb motiu del cinquè aniversari de la biblioteca, juntament amb una il·lustració realitzada sobre el microrelat guanyador per un il·lustrador o dissenyador gràfic.