Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 20 anys de vida amb activitats literàries per a tots els gustos i edats

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 20 anys de vida amb activitats literàries per a tots els gustos i edats

L’acte destacat serà una nova edició del Club del Llibre amb Sílvia Soler, la guanyadora del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull



La Biblioteca Pompeu Fabra celebra 20 anys de vida amb un seguit d’activitats literàries per a totes les edats i gustos. L’activitat més destacada serà la nova edició del Club del Llibre que portarà l’escriptora Sílvia Soler, Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull 2013 per l’obra “L'estiu que comença”, al Teatre Monumental dijous 23 de novembre a les 19.00 h.




El Club del Llibre és un cicle de trobades que apropa els escriptors al públic en general ofert per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb diferents editorials. Aquesta és la vuitena trobada del Club del Llibre que es realitza al Maresme, oferint la possibilitat a qualsevol lector i membres dels clubs de lectura de la comarca de poder conversar amb destacats escriptors del país. En les darreres edicions els protagonistes van ser Ramon Solsona, Xavier Bosch, Sebastià Alzamora, Maite Carranza, Albert Sánchez Piñol, Màrius Serra i Rafel Nadal.




L’acte és gratuït amb invitació. Les entrades es poden recollir des del 6 fins el 20 de novembre a la Biblioteca Pompeu Fabra (plaça d’Occitània, s/n), a la Biblioteca Antoni Comas (carrer d’Enric Prat de la Riba, 110) i a les oficines de la Direcció de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).






L'escriptora Sílvia Soler i Guash 




Escriptora i periodista i col·labora en diversos mitjans com Catalunya Ràdio, TV3 i el diari ARA. A banda del Premi de les Lletres Catalanes, va guanyar l’any 2008 el Premi Prudenci Bertrana per la novel·la “Petons de diumenge”. Ha escrit vàries novel·les més, entre elles: “39+1. L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa”, “39+1+1. Enamorar-se és fàcil si saps com”, “Una família fora de sèrie”, “Un creuer fora de sèrie”, “Un any i mig” i “Els vells amics”, publicada aquest mateix any 2017. La seva obra s'ha traduït a múltiples idiomes: anglès, castellà, italià, francès i portuguès.






Altres activitats del 20è aniversari




La Biblioteca Pompeu Fabra també oferirà d'altres activitats per commemorar el seu 20è aniversari com ara: hores del conte especials: “Els contes de Na Pitu Piturra” amb la cia Patawa, “El bosc dels sentits” amb Marta Catalán ( per a infants fins a 4 anys), “Per què?” amb Assumpta Mercader i “Nens i nenes, nenes i nens” amb Marta Esmarats; la Mostra de punts de llibre i l’11è Mercat d’intercanvi de punts de llibre; l’exposició i presentació literària “Arran del camí Ral”; la projecció de la pel•lícula “El viatge d’Arlo” i el concert de cançó tradicional dels Països Catalans a càrrec de TresCant.




Com cada any, des de la seva inauguració, per celebrar el seu aniversari la biblioteca mataronina edita uns punts de llibre especials. Els d’enguany, realitzats per l’artista Laia Arnau, es començaran a repartir el 20 de novembre. Els punts de llibre dels darrers aniversaris es podran veure recollits en una mostra a la Biblioteca Pompeu Fabra del 20 al 25 de novembre.