Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebra aquest cap de setmana

Escoltar

La campanya del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebra aquest cap de setmana

Hi haurà activitats a diferents equipaments esportius de la ciutat

La campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" se celebra el proper cap de setmana a cinc equipaments esportius de la ciutat. El dissabte 8 de juliol es farà a la Piscina Municipal i el diumenge 9 de juliol es faran activitats al Centre Natació Mataró, al Centre Atlètic Laietània, a la Unió Recreativa Laru i al Centre Municipal d'Esports El Sorrall. Aquestes activitats formen part de la campanya “Mou-te amb cor” que engloba les activitats esportives solidàries que es fan a Mataró. 
La campanya "Mulla't" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i a tot l'Estat. L'objectiu és promoure la participació ciutadana i alhora recaptar fons per tal de poder crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia. La campanya està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.
Els participants en la iniciativa han de mullar-se, és a dir, nedar. Els metres que es facin seran comptabilitzats. També es podran fer aportacions econòmiques i comprar diferents articles que es posaran a la venda a les instal·lacions col·laboradores: samarretes, tovalloles o bosses, entre d'altres.
Programació
El dissabte 8 de juliol, la Piscina Municipal acollirà la campanya MULLA’T de 9 h a 13.30 h i els ciutadans podran fer bany lliure, un bateig d’immersió, natació amb aletes i participar en altres activitats lúdiques. Els participants hauran de fer un donatiu mínim de 3 € o comprar algun element de marxandatge.
El diumenge 9 de juliol, durant tot el matí, hi ha programades prop d’una desena d’activitats als altres equipaments esportius que participen d’aquesta iniciativa.