Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diada Castellera de Les Santes 2017, la millor de la història dels Capgrossos de Mataró

Escoltar

La Diada Castellera de Les Santes 2017, la millor de la història dels Capgrossos de Mataró

Els amfitrions han descarregat un 3d9 amb folre, una torre de 9 amb folre i manilles i el 5d9 amb folre



La Diada Castellera de Les Santes 2017 ha estat històrica per la Colla Castellera Capgrossos de Mataró perquè per primera vegada en la seva trajectòria han descarregat el 5 de 9 amb folre, han pogut descarregar a casa la torre de 9 amb folre i manilles i també el 3 de 9 amb folre. Els Minyons de Terrassa han aconseguit la Tripleta màgica i els Verds de Vilafranca del Penedès han descarregat el 4 de 9 amb folre i agulla, la torre de 9 amb folre i manilles i el 3 de 8 aixecat per sota. 




Primera ronda




Abans de l’inici de la Diada Castellera a la plaça de Santa Anna, la colla de Capgrossos de Mataró han fet un pilar de 5, a la plaça de Santa Maria, en record de la castellera Mariona Galindo que va morir fa 11 anys. A continuació s’han dirigit a la plaça de Santa Anna que estava plena a vessar per començar amb bon peu al descarregar el 3 de 9 amb folre d’una forma ràpida i segura. A continuació, ha estat el torn dels Verds de Vilafranca del Penedès que han descarregat un 4 de 9 amb folre i agulla mentre que els Minyons de Terrassa han fet el mateix amb un 3 de 9 amb folre.




Segona ronda




Després d’aquesta primera ronda, els Capgrossos han pogut descarregat la torre de 9 amb folre i manilles que és un castells de gamma extra que no havien aconseguit mostrar a Mataró. Els Verds han fet la mateixa construcció que els amfitrions i els Minyons han descarregat el 4 de 9 amb folre per acabar la segona ronda.




Tercera ronda



La tercera ronda han estat la més complicada pels Verds i pels Capgrossos que han aconseguit, en els segons intents, descarregar el 3 de 8 aixecat per sota i el 5 de 9 amb folre, respectivament. En el cas dels de Mataró, l’eufòria i l’alegria s’ha apoderat de la plaça de Santa Anna perquè era la primera vegada en la seva trajectòria que aconseguien fer aquesta construcció de gamma extra. Els Minyons de Terrassa han aconseguit el 5 de 8, completant doncs la Tripleta Màgica.




La Diada Castellera de Les Santes s’ha pogut veure en directe a les televisions locals com M1TV gràcies a la coproducció de La Xarxa de Comunicació Local i Televisió de Catalunya.