Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat augmenta expedicions al bus exprés entre Mataró i Barcelona i a la línia Mataró-Argentona-UAB

Escoltar

La Generalitat augmenta expedicions al bus exprés entre Mataró i Barcelona i a la línia Mataró-Argentona-UAB

També incrementa l’oferta a dues línies més d’autobús del Maresme

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat introdueix a partir d’avui i del 13 de febrer un conjunt de millores en l’oferta de quatre línies d’autobús que donen servei a la comarca del Maresme. En total, s’introdueixen 50 freqüències més per atendre les necessitats detectades en diversos corredors. El Departament aportarà 500.000 euros anuals més per fer possible aquestes millores.

 


Concretament, a partir d’avui:

 


• Bus exprés e11 Mataró-Barcelona: s’augmenta l’oferta existent amb 23 expedicions diàries més. En concret, 15 més a la línia e11.1 (8 d’anada i 7 de tornada), passant de les 104 expedicions a les 119 a partir d’ara. A la línia e11.2 s’implanten 8 serveis més (3 d’anada i 5 de tornada), passant de 73 expedicions a 81.

 


• Bus Mataró-Argentona-UAB:s’implanten 8 expedicions diàries els dies lectius entre Mataró, Argentona i la UAB (5 d’anada i 3 de tornada) i 2 expedicions de tornada més els lectius entre Mataró i la UAB. Així, en total, es passa de 13 expedicions a 23.

 


A més, a partir del 13 de febrer:

 


• Bus Vilassar de Dalt-Premià de Mar-Barcelona:l’objectiu és reforçar el servei en hora punta. Per això, s’habiliten 12 noves expedicions (6 d’anada i 6 de tornada, passant de les 53 expedicions diàries a les 65.




• Vilassar de Dalt- Mataró: es millora la connexió del Maresme sud amb l’Hospital de Mataró amb 5 expedicions diàries (3 d’anada i 2 de tornada), de dilluns a divendres feiners, excepte l’agost. Així, el servei passa de les 34 expedicions a les 39.