Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat reforçarà el bus exprés entre Mataró i Barcelona

Escoltar

La Generalitat reforçarà el bus exprés entre Mataró i Barcelona

Els usuaris de la línia e11 disposaran de 23 noves expedicions a partir del mes de febrer amb un important reforç a les hores punta

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà el servei del bus exprés.cat que comunica Mataró (Maresme) i Barcelona amb un increment de les expedicions que permetrà reforçar les hores punta d’anada a Barcelona al matí i les tornades a partir de migdia. Els usuaris de la línia e11 disposaran, a partir del mes de febrer, de 23 noves freqüències (11 d’anada i 12 de tornada) que se sumen a les actuals. El bus exprés.cat Mataró-Barcelona es va posar en servei el febrer de 2015 i l’últim any ha transportat més d1,5 milions de passatgers.

 


Els nous horaris, que s’estan acabant de consensuar amb l’Ajuntament de Mataró, permetran dotar de més capacitat la franja horària que va de les 6 a les 8 del matí d’anada a Barcelona, on s’oferiran 5 noves expedicions. L’altra franja que quedarà reforçada serà a partir de les 2 del migdia en direcció Mataró, on hi haurà 7 noves sortides.

 


El bus exprés Barcelona-Mataró va sorgir de la reconversió de les antigues C-1 i C-2, que circulen per l’autopista C-32. Amb la posada en servei del bus ràpìd no només es va incrementar l’oferta de freqüències sinó que es van canviar alguns busos per altres amb més capacitat de manera que el servei va poder oferir 1.500 places més cada dia.