Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La IX Mostra d'Entitats de Cerdanyola programa demostracions i espectacles d'una trentena d'entitats

Escoltar

La IX Mostra d'Entitats de Cerdanyola programa demostracions i espectacles d'una trentena d'entitats

La plaça de l'Onze de Setembre serà l'escenari de la celebració que tindrà lloc el diumenge 15 d'octubre

Més d’una trentena d’entitats participaran aquest proper diumenge, 15 d’octubre, a la IX Mostra d'Entitats de Cerdanyola que tindrà lloc a la plaça de l’Onze de Setembre a partir de les 10 h. La implicació de totes aquestes entitats, amb la coordinació del Servei de Projectes Transversals i Participació de l'Ajuntament de Mataró, fa possible any rere any la celebració d'aquesta jornada de germanor i coneixença mútua.

 


La Mostra d'Entitats esdevé un reflex de la multiculturalitat del barri de Cerdanyola i vol ser punt de trobada d'aquestes diferents nacionalitats que hi conviuen. Les diferents entitats oferiran demostracions de la seva activitat a les paradetes que s’ubicaran a la plaça de l’Onze de Setembre. Enguany s'han incorporat entitats creades aquest 2017 com Ràdio La Voz de Cerdanyola, que retransmetrà els actes que configuren la jornada des de la parada que tindrà instal·lada a la plaça.

 


El tret de sortida de la Mostra serà la Cercavila de Gegants i batucada que sortirà a les 10 h de la plaça Isla Cristina i seguirà el seu recorregut pel carrer Rosselló i Ramon Berenguer III, fins arribar a la plaça de l’Onze de Setembre. Un cop allà, començaran els diferents espectacles de música i balls que s’han programat, i que posaran de manifest la fusió de diferents cultures i estils musicals. Des de les 10.30 h s'hi podran veure espectacles de zumba, playback variat, flamenc i sevillanes, danses senegaleses, recitals de poesia, música pop/rock...

 


Els participants a la IX Mostra d’Entitats de Cerdanyola són: Associació Annour, Associació Cultural de Cerdanyola, Associació Cultural Virgen de las Maravillas, Associació d'Astronomia Cosmos, Associació de Veïns de Cerdanyola, Associació Esportiva i Lleure de Cerdanyola, Associació FusionArte, Associació Gent Gran de Cerdanyola,. Associació Guineanos y Amigos del Maresme, Associació Hidaya Orientació, Associació Jimayoor, Associació Kaera Kafo, Associació Ñodema Kafo, Associació Sandaga, Associació Social i Cultural Badenya, Associació Tambacounda, batucades, Casa de Andalucía, Casal del Barrio de Cerdanyola, Club d'Escacs Cerdanyola, Círculo Flamenco, Colla Gegantera El Xumet, Colla Gegantera Camí del Cros, Colla Gegantera Escola Bressol Els Pins, Colla Gegantera Escola El Turó, Colla Gegantera CEIP Josep Montserrat, Colla Gegantera CEIP Peramàs, Colla Gegantera Mossèn Biscúter, Colla Gegantera Salesians, Espai Gatassa, Espai Jove Cerdanyola, Eurofitness El Sorrall, Federació Entitats Nouvinguts, Hermandad Divina Pastora, Organización Emigrantes de Mali, Radio La Voz de Cerdanyola, Sons del Món i SOS Adopta un Cuxipú.