Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada de cloenda dels Jocs Escolars aplegarà un miler d’escolars en set equipaments esportius

Escoltar

La jornada de cloenda dels Jocs Escolars aplegarà un miler d’escolars en set equipaments esportius

La jornada del 27 de maig finalitzarà amb l’entrega de medalles als participants d’esports individualsLa jornada de cloenda dels Jocs Escolars 2016-2017 se celebrarà el dissabte 27 de maig amb la participació d’un miler d’escolars en un matí on hi haurà partits de futbol sala i voleibol, la final de patinatge, i una jornada lúdico-esportiva en les modalitat d’escacs i tennis taula. Aquesta jornada arriba a la novena edició amb l’objectiu de ser el punt de trobada de tots els equips i esportistes individuals que han participat durant tot els curs a les diferents jornades dels Jocs Escolars. 
Esports d’equip
Durant el matí de dissabte es disputaran els partits de futbol sala i voleibol en les categories que van des de pre-benjamins fins a infantils. Durant aquest curs han participat prop de 750 alumnes de diferents centres escolars de la ciutat.


Esports individuals
El dissabte 27 de maig també serà el torn dels esports individuals com els escacs on estan convocats prop de 70 alumnes, el patinatge amb prop d’un centenar d’escolars convocats per la jornada final del campionat però que és un esport on hi han participat uns 250 alumnes durant el curs, i el tennis taula que comptarà amb classes magistrals de palistes locals com Xavier Peral. Pel que fa als esports individuals, el passat 22 d’abril va tenir lloc les finals de natació, durant el curs hi ha participat 173 nedadors.
El mateix dissabte 27 de maig es farà l’entrega de medalles als escolars que participen als esports individuals mentre que l’acte d’entrega de les medalles als esports d’equip està prevista pel proper 9 de juny.