Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nau Gaudí exposa “Zaha Collection” de l’estilista Felicitas Ordás

Escoltar

La Nau Gaudí exposa “Zaha Collection” de l’estilista Felicitas Ordás

La mostra d’escultures ret homenatge a l’arquitecta Zaha Hadid



L’exposició “Zaha Collection”, que s’inaugura el proper 17 de maig a la Nau Gaudí, a les 12.30 h, és un maridatge d’art, arquitectura i estilisme creat per l’estilista mataronina Felicitas Ordás. La inauguració de la mostra, que s’emmarca en l’exposició Col·lecció Bassat Art Contemporani 1980-1989 (II), comptarà amb el primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Joaquim Fernández, la mateixa autora i diferents personalitats del món de la perruqueria i l'estilisme.  




Felicitas rendeix tribut amb aquesta col·lecció a l’arquitecta Zaha Hadid, la primera dona en guanyar el premi Pritzer, el reconeixement d’arquitectura més important del món. La col·lecció Zaha inspirada en la futurista obra d’aquesta arquitecta d’origen anglo-iraní ha estat protagonista en l’esdeveniment solidari de perruqueria més important que es celebra en l’actualitat, l’Alternative Hair Show, que destina la seva recaptació a la lluita contra la leucèmia, i que es va celebrar al Royal Albert Hall de Londres. També ha format part d’un dels Shows més avantguardistes del moment de la perruqueria internacional l’Effervescene, que va tenir lloc a la ciutat de Madrid.




Ara torna a Mataró, ciutat on es va crear, per instal·lar-se en un innovador i sorprenent format d’exposició en el marc de la Nau Gaudí, la primera obra construïda per Antoni Gaudí que allotja de forma permanent la Col.lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya.




La mostra es podrà visitar fins al 18 de juny i consta d’escultures fetes amb cabell inspirades en diferents obres arquitectòniques de Zaha Hadid com el centre comercial Galaxy Soho a Pequín (Xina), la Casa Atlàntica que són uns apartaments a Brasil amb forma d’espina dorsal, en un centre cultural a Bakú (Azerbajian) i les formes corbes i altres peculiaritats de la seva obra.