Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal celebra 30 anys de gestió municipal

Escoltar

La Piscina Municipal celebra 30 anys de gestió municipal

El dissabte 21 de gener es farà una jornada de portes amb activitats per a tothom



La Piscina Municipal celebra els 30 anys de la seva gestió municipal amb una jornada de portes obertes el proper dissabte 21 de gener. A banda d’aquesta jornada oberta a tota la ciutadania, també hi ha previst una celebració el proper 2 de febrer destinada als usuaris del servei i l’entrega d’un obsequi commemoratiu a tots els usuaris. 




Les portes obertes, que començaran a les 9.30 h i finalitzaran a les 13.30 h, inclouen poder fer ús lliure de les piscina gran, la sala de fitness i del servei de sauna. També hi ha activitats programades com fitness aquàtic, aigua mix, banya’t amb el teu infant i circuit de jocs per a infants i joves.




El 2 de febrer, dia concret del 30è aniversari de la gestió municipal de la piscina de l’avinguda del Velòdrom, està previst fer activitats especials durant tota la jornada pels usuaris de l’equipament. Actualment, 1.600 escolars aprenen a nedar a la piscina municipal en dos torns; hi ha 1.000 abonats i uns 600 cursetistes. Entre tots els usuaris, es calcula que hi ha 3.500 usos setmanals.






Història de l'equipament




La piscina es va construir l’any 1969 però l’any 1986 es va aturar el servei per fer una reforma que va incidir en millores estructurals, va suposar incloure el vas petit, el gimnàs i un petit vestidor adaptat. El 2 de febrer de 1987 la instal·lació es va tornar a posar en marxa, sota gestió municipal. Abans, l’equipament funcionava en règim de concessió amb el Centre Natació Mataró.




Des d’aquella reforma integral dels anys 80, l’equipament s’ha millorat en diferents ocasions per mantenir les instal·lacions i adaptar-les, en la mesura del possible, a les noves demandes de la ciutadania.