Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local incauta 13 kg de marihuana i haixix, i denuncia un club cannàbic per tràfic d’estupefaents

Escoltar

La Policia Local incauta 13 kg de marihuana i haixix, i denuncia un club cannàbic per tràfic d’estupefaentsLa Policia Local de Mataró ha denunciat per un presumpte delicte contra la salut pública a l’associació cannàbica Green Zone, ubicada a una nau industrial del polígon Pla d’en Boet, després d’una investigació que ha conclòs amb la intervenció de 13 kg de marihuana i haixix, i múltiples indicis que al local s’estava desenvolupat una activitat de tràfic de drogues.
La investigació es va iniciar a mitjans de febrer, quan vàries persones denunciades per consum i possessió d’estupefaents a la via pública manifesten que compren i s’enduen habitualment la droga al Green Zone. La normativa vigent sobre aquest tipus d’establiments prohibeix expressament la venda de marihuana als no socis i el seu consum fora del local. Durant la investigació es va constatar que a l’establiment acudien de manera continuada un elevat nombre de persones, fent-se evident que no entraven a consumir sinó a comprar.
El passat divendres, 17 de març, agents de la Unitat d’Investigació de la Policia Local, amb una ordre judicial d’entrada i registre motivada pels indicis observats, van inspeccionar i escorcollar el local de l’associació Green Zone. Es va procedir a la detenció del seu president i un dels seus membres després que a l’establiment es trobessin més de 13 kg de substàncies estupefaents (segons les primeres mostres analitzades), maquinària destinada al rentat i extracció de marihuana, bàscules de precisió, cigarretes preparades per al consum, i altres indicis com ara publicitat sobre sortejos de droga per als clients del local.
La investigació policial continua oberta i, paral·lelament a la via penal, s’impulsarà el corresponent expedient administratiu.