Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Raíz serà el cap de cartell de Les Santes

Escoltar

La Raíz serà el cap de cartell de Les Santes

Les entrades per al concert que es farà el 21 de juliol al Parc Central es posen avui a la venda

Un dels grups puntals de l’escena mestissa de l’Estat, els valencians La Raíz, serà el protagonista del concert de pagament de Les Santes 2017 que es farà el 21 de juliol a les 22 h al Parc Central. El concert, que s’emmarca dins la gira internacional “La Hoguera de los Continentes Tour 2017”, també comptarà amb la participació dels grups Pirat’s Sound Sistema i Sara Hebe. Les entrades es posen a la venda avui dijous a les oficines de la Direcció de Cultura i on line a través de codetickets.




La Direcció de Cultura ha arribat un acord amb l’empresa Propaganda pel Fet! per coproduir el concert de pagament de la festa major mataronina, continuant d’aquesta manera la relació amb empreses privades que ha permès programar importants grups musicals dins de la programació de Les Santes els darrers anys.




Les entrades tenen un preu popular de 13 € l’entrada anticipada i 16 € l’entrada a taquilla. En el cas que les entrades no s’eshaureixin també hi haurà taquilla al Parc Central el dia del concert.




Després de revolucionar el panorama musical estatal l’any passat amb la publicació del seu darrer disc ‘Entre poetas y presos’ (Propaganda pel Fet! 2016), i una gira plena de concerts amb les entrades exhaurides i actuacions als principals festivals de l’estat, La Raíz han anunciat el gruix de dates del que serà el seu tour més internacional d’aquest 2017: “La Hoguera de los Continentes”. Mataró tindrà el privilegi de poder tenir el grup durant Les Santes 2017.




Els membres de La Raíz no actuaran sols al Parc Central de Mataró; els acompanyaran la rapera argentina Sara Hebe i Pirat’s Sound Sistema, un dels principals grups de sound system de reggae, ragga i dancehall de Catalunya.




A partir del mes maig es donarà a conèixer la resta de la programació de Les Santes que comptarà, com és habitual, amb una oferta d’actes per a tots els públics i a diversos espais de la ciutat: Parc Central, Espai Firal del Nou Parc Central, Pati del Cafè Nou, les platges d’El Callao i El Varador i la plaça de Santa Anna, entre d’altres.