Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició del Mou-te amb cor inclou vint activitats esportives solidàries

Escoltar

La segona edició del Mou-te amb cor inclou vint activitats esportives solidàries

El calendari del 2017 inclou una vintena d’activitats organitzades per entitats, clubs i associacions de la ciutat

El regidor d’Esports, Josep Maria Font, i la regidora de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge, Isabel Martínez, han presentat avui, 18 de maig, la segona edició de la campanya Mou-te amb cor que inclou 20 activitats esportives que tenen la solidaritat com a comú denominador. 
La presentació ha comptat amb la participació de representants de gran part dels clubs i entitats mataronines que organitzen les sortides esportives com, entre d’altres, Maresme Oncològic que enguany arribarà a la 10a edició de la Caminada del Càncer de Mama i l’Associació de Familiars Alzheimer Mataró que també celebra, aquest 2017, els 10 anys de la Caminada per l’Alzheimer. L’acte ha comptat amb un intèrpret del llenguatge dels sords perquè a l’acte ha assistit la presidenta del Centre de Persones Sordes de Mataró i el Maresme.
El calendari de les activitats del Mou-te amb cor 2017 es pot consultar al web www.mataro.cat/mouteambcor on hi ha un calendari, una breu descripció de l’activitat i l’enllaç amb el web de l’entitat organitzadora. Les activitats esportives d’aquest any van començar per la diada de Sant Jordi amb la Marxa de Sant Jordi de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró i finalitzaran el 31 de desembre amb el Swimsilvestre. De totes formes, el calendari està obert a noves activitats que es poden incloure durant l’any a la campanya del Mou-te amb cor.
Balanç 2016
La primera edició del Mou-te amb cor va comptar amb una 14 d’activitats, de les quals 10 es tornen a repetir i 4 van ser actes puntuals. Les xifres mostren que hi van participar més de 20.000 ciutadans, es van recaptar 71.256 € i sobretot es va aconseguir l’objectiu d’aquesta iniciativa que és visibilitzar les entitats que treballen en diferents àmbits i amb diferents col•lectius organitzant activitats esportives i solidàries amb una implicació important de voluntaris.