Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sirena CN Mataró acaba en la quarta posició de l’Eurolliga de waterpolo femení

Escoltar

La Sirena CN Mataró acaba en la quarta posició de l’Eurolliga de waterpolo femení

Les de Mataró van perdre la possibilitat de disputar la final al caure contra les amfitriones russes



L’alcalde, David Bote, el regidor d’Esports, Josep Maria Font, i el president del Centre Natació Mataró, Joan Gros, han acompanyat l’equip de waterpolo femení La Sirena CN Mataró en la seva primera Final Four de l’Eurolliga a Kirixi (Rússia). El resultat final és que les de Mataró han quedat quartes d’aquesta competició, la de màxim nivell europeu.




El primer partit de les mataronines va ser el divendres 28 d’abril contra l’equip amfitrió de Rússia, el Kinef-Surgutnetfegas. Les de casa van començar molt fortes i això va ser decisiu pel resultat final. Les noies entrenades per Florin Bonca van reaccionar i lluitar fins al final però l’avantatge aconseguit en la mitja part va ser definitori i el marcador va ser de 8 a 11. Amb aquest resultat, les sirenes s’ha jugat avui, 29 d’abril, la tercera i quarta posició amb l’altre equip català, el del Centre Natació Sabadell, que anteriorment havien perdut contra les gregues.




L’encontre entre els equips catalans ha acabat amb victòria per les de Sabadell que s’han endut el bronze per 7 gols a 5. La Sirena CN Mataró ha quedat en quarta posició de la màxima competició europea de waterpolo femení.