Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La tercera etapa de la “Volta” surt de Mataró envoltada de milers de ciutadans

Escoltar

La tercera etapa de la “Volta” surt de Mataró envoltada de milers de ciutadans

L’etapa ha començat des del Camí de la Geganta i ha passat per diferents carrers de la ciutatEl Camí de la Geganta ha estat l’escenari de la sortida de la tercera etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya. Unes 4.500 persones, unes 2.500 a la sortida i unes 2.000 durant el recorregut per la ciutat, han pogut gaudir d’aquesta prova i dels seus protagonistes, els millors del ciclisme mundial. 
L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, acompanyats pel director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i del director de la “Volta”, Rubén Peris, han estat els encarregats de tallar la cinta abans de la sortida. També ha estat present el responsable de Procercasa, Carlos Pellicer, el patrocinador de la “Volta” a Mataró.
Els corredors dels 25 equips participants han sortit del Camí de la Geganta, han passat per la plaça d’Espanya, han enfilat per la carretera de Cirera, plaça de França, han baixat per Via Europa, plaça de Granollers, avinguda de Josep Puig i Cadafalch i han sortit de Mataró per la carretera d’Argentona. Aquesta etapa, la tercera, finalitzarà a La Molina (Alp) i té un recorregut de 188 km amb 300 m.
La primera etapa, amb sortida i arribada a Calella, també va passar per Mataró el passat dilluns 20 de març amb la presència de ciutadans aficionats a aquest esport pel recorregut interurbà.
Amb aquesta edició, Mataró ha format part de l’itinerari de la “Volta” com a sortida d’etapa quatre vegades consecutives (2014, 2015, 2016 i 2017) i ha acollit tres arribades els anys 1943, 1955, 1970 i 1982.
La 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 té lloc del 20 al 26 de març i consta de set etapes. La competició, una de les més antigues del món, està organitzada per Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.