Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa de Biblioteques de Mataró proposa un estiu ple d’activitats a l’aire lliure

Escoltar

La Xarxa de Biblioteques de Mataró proposa un estiu ple d’activitats a l’aire lliure

Oferirà 30 activitats a través de dos cicles: “Empedrat de contes" i els “Capvespres als Jardinets”



La Xarxa de Biblioteques de Mataró, integrada per la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas, ofereix una àmplia programació durant aquest estiu a través de dos cicles: “Empedrat de contes” i “Capvespres als Jardinets”. Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’han programat una trentena d’activitats diverses com ara hores del conte, activitats literàries i concerts. 




El cicle “Empedrat de contes” ofereix espectacles de petit format de música, titelles, circ i teatre durant els mesos de juliol, agost i setembre als jardins de les dues biblioteques. En aquesta 7a edició s’ han programant 25 hores del conte especials. La biblioteca Pompeu Fabra oferirà aquesta programació especial cada dimarts, a les 18 h; la Biblioteca Antoni Comas ho farà els dimecres, a les 19 h, els mesos de juliol i agost, i el mateix dia però a les 18 h durant el mes setembre. La novetat d’enguany seran les dues sessions de l’hora del conte en anglès, el dimecres 12 de juliol, a les 19 h, a la biblioteca Antoni Comas i el dimarts 5 de setembre, a les 18 h, a la biblioteca Pompeu Fabra. El dimarts 29 d’agost a la biblioteca Pompeu Fabra, Eva Gavaldà oferirà l’espectacle El sons robats dins del projecte Parcs i Biblioteques... naturalment!




Durant Les Santes s’oferiran 4 sessions especials d’hores del conte: “Pas de tres... arriben els pallassos” a càrrec de la companyia Pep, Tinet i Garibaldi, “Bon vent i barca nova” de la companyia Ail’as, “Quan hi havia gegants” a càrrec de Mon Mas i “Contes cap per avall” a càrrec de Clara Gavaldà.




El cicle “Capvespres als Jardinets” arriba a la 5a edició amb una programació dirigida a públic adult que conté espectacles íntims, de petit format, de música i literatura en un entorn relaxat i acollidor com és el cas dels jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra. Aquest cicle acollirà espectacles destacats com ara “I va venir el vi”, a càrrec de Jordina Biosca i que anirà acompanyat per un tast de vins conduït pel Celler Nou de Mataró; el recital poètic acompanyat per música de violí “A punt? Versos al pont” i la nit de contes eròtics per Les Santes amb la sessió “Contes al llavis” de Noemí Caballer i “Polvos pica-pica i altres llepolies” amb Núria Urioz. A més a més, dos concerts de formacions i músics locals com és el cas de “The White Chameleon” i “TresCant”.