Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament crearà 13 noves places per reforçar serveis bàsics i especialitzats de Benestar Social

Escoltar

L'Ajuntament crearà 13 noves places per reforçar serveis bàsics i especialitzats de Benestar Social

La modificació de la plantilla permetrà assolir les ràtios establertes a la Llei 12/2007 de serveis socials

El Ple de novembre ha aprovat una modificació de la plantilla de l’Ajuntament per a l’any 2017 per crear 13 noves places que reforçaran el Servei de Benestar Social. Aquesta ampliació de personal permetrà reforçar tant els serveis bàsics com els serveis especialitzats de Benestar Social (Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, EAIA, i el Servei d’Integració Familiar en Família Extensa, SIFE) amb la creació de places de perfil tècnic i administratiu. 

 


La modificació permetrà assolir les ràtios de professionals establertes a la Llei 12/2007 de serveis socials.

 


Tenint en compte les necessitats exposades pel servei, s’ha acordat la creació de:

 


-7 places de treballador/a social

 


-2 places d’educador/a social




-2 places de TAE psicòleg/oga

 


-2 places d’administratiu/va




El cost aproximat d’aquesta modificació per a l’any 2018 serà de 397.860 € (amb Seguretat Social inclosa), que estarà sufragat parcialment per la subvenció del 66 % del cost que atorga la Generalitat de Catalunya (233.960,85 €), i per una subvenció addicional per a l’any que ve de la Diputació de Barcelona (59.277,78 €).






Modificació de l’Oferta d’Ocupació Pública




L’Ajuntament també ha aprovat una modificació de l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’exercici 2017 per a la cobertura de 99 places de personal funcionari i laboral, que estan vacants o ocupades per personal interí. Aquestes places es convocaran durant els propers tres anys i corresponen a totes les àrees i grups, prioritzant els àmbits d’Ensenyament, Seguretat i Serveis Socials. Un 7 % seran per a persones amb discapacitat.




Actualment, l’Ajuntament té un índex de temporalitat del 26,81 %. Un cop cobertes aquestes 99 places, s’arribarà al 2020 amb un índex del 15,16 % de places ocupades en règim d’interinatge.




Aquesta oferta pública, negociada i acordada amb els sindicats, és la més important dels darrers 25 anys.