Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Mataró contracta 66 persones en situació d'atur

Escoltar

L'Ajuntament de Mataró contracta 66 persones en situació d'atur

Els contractes estan subvencionats pels programes Treball als Barris i Foment de l'Ocupació

El regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, ha donat la benvinguda aquest matí en un acte celebrat al Centre Cívic del Pla d’en Boet a les 66 persones contractades per l’Ajuntament a través del programa Treball als Barris 2016 -subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social- i al programa de Foment de l’Ocupació Local 2017 -subvencionat per la Diputació de Barcelona-. Aquests dos programes tenen com a objectiu inserir laboralment persones que es troben en situació d’atur, prioritzant aquells col•lectius amb més dificultats. 

 


Les persones seleccionades han iniciat el seu contracte entre el 23 de juny i l’1 de juliol. L’Ajuntament de Mataró els ha ofert un contracte de 6 mesos amb una jornada setmanal de 25 hores per a la realització de treballs d’interès públic i de caràcter social. El salari a percebre pels beneficiaris d’aquest programa és el que marca el conveni de l’Ajuntament de Mataró.

 


En les proves i entrevistes que han conformat el procés de selecció han participat 278 persones, tot i que s’ha contactat amb 1.034 persones. Els participants al procés de selecció han estat derivats des de l'Oficina de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya i reunien els requisits de trobar-se inscrites en les oficines del SOC com a demandants d'ocupació sense ocupació. Per a les persones candidates al programa Treball als barris, també és un requisit no cobrar prestació per desocupació.
Perfils professionalsLes persones contractades es distribueixen en els següents perfils professionals: peó, oficial/a 2a de paleta, oficial/a 2a de pintura, oficial/a 2a de lampisteria, oficial 2a de jardineria, oficial/a 2a de mecànica, auxiliar de serveis, auxiliar administratiu/iva, tècnic/a d’arxiu, tècnic/a web, dinamitzador/a de gent gran, delineant, tècnic/a de territori, tècnic/a d’infrastructures, auxiliar de comerç, informador/a, tècnic/a de salut pública, tècnic/a de gestió, tècnic de serveis a les persones, tècnic d’ocupació i tècnic/a de recursos humans.