Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament liquida tots els contractes de la Festa al Cel 2016

Escoltar

L'Ajuntament liquida tots els contractes de la Festa al Cel 2016

El cost de cancel·lació de l'esdeveniment ha estat de 46.058,02 €

L’Ajuntament ha liquidat tots els contractes que havia signat amb diferents empreses per fer possible la celebració de la Festa al Cel 2016, esdeveniment que es va cancel·lar tres mesos abans de la data prevista de celebració per motius econòmics.


 

L’Ajuntament havia adjudicat set contractes per valor de 229.345,49 €, IVA inclòs, i el cost total de liquidació d’aquests contractes ja signats per l’esdeveniment aeri finalment ha estat de 46.058,02 €. Aquests diners s’han abonat en concepte dels treballs que les diferents empreses ja havien executat fins al moment en què es van rescindir els contractes. La informació s’ha donat a conèixer en la Comissió Municipal Informativa de l’Àrea de Serveis Centrals, Ocupació i Promoció Econòmica celebrada avui dijous, 23 de març.

 

 

Per a l’organització de la Festa al Cel, l’Ajuntament va convocar dos concursos públics per contractar tant la gestió de la graella d’aeronaus participants (Aeroclub Barcelona-Sabadell), com la producció, logística i cerca de patrocinadors de l’esdeveniment (Actividades de Ocio y Educación, SL –Swolf Group). En no realitzar-se el festival aeri, aquests dos contractes es van cancel·lar. A banda, també s’havien signat cinc contractes més per diferents conceptes que també es van rescindir: dispositiu marítim, pla d’autoprotecció, assistència heliportuària, lloguer de sistema de ràdio digital i captació de patrocinis.