Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament rep una donació de guions radiofònics de l'esport mataroní de Josep Gomà i Carol

Escoltar

L'Ajuntament rep una donació de guions radiofònics de l'esport mataroní de Josep Gomà i Carol

Es tracta d'una crònica periodística esportiva recopilada en 111 volums mecanografiatsL’Ajuntament rep la donació gratuïta sobre guions radiofònics de l’esport mataroní escrits per Josep Gomà i Carol, cedida pels seus fills Antoni i Josep Gomà Nassarre. Aquests guions radiofònics són una crònica periodística esportiva escrita durant més de 30 anys i recopilada en 111 volums mecanografiats, amb dades molt detallades sobre jugadors, equips, partits i resultats, i es complementen amb uns índexs que faciliten la recerca.  

 


Els 111 volums indexats corresponen a les cròniques que Josep Gomà i Carol va escriure per a Ràdio Maresme, per al Setmanari Iluro Esport, per a Ràdio Mataró i per a El Tot Esport, suplement esportiu d’El Tot Mataró, entre 1951 i 1995. L’Ajuntament ha acceptat la donació perquè la considera molt valuosa per a la història esportiva de la ciutat, molt detallada i indexada a la perfecció.

 


En l’acte de donació es transmeten a l’Ajuntament els drets inherents a la possessió i propietat dels guions, així com els drets de reproducció, distribució i comunicació pública de les seves imatges per qualsevol mitjà i en qualsevol modalitat d’explotació.