Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Mataró assistirà a la manifestació contra el terrorisme convocada dissabte a Barcelona

Escoltar

L'alcalde de Mataró assistirà a la manifestació contra el terrorisme convocada dissabte a Barcelona

David Bote convida la ciutadania a sumar-s'hiL’alcalde de Mataró, David Bote, participarà aquest proper dissabte, 26 d’agost, a la manifestació convocada a Barcelona pel Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona sota el lema “No tinc por”. La marxa per mostrar el rebuig als atemptats i a la violència sortirà a les 18 h dels Jardinets de Gràcia i recorrerà la distància fins a la plaça de Catalunya.

 


D’aquesta manera, David Bote respon a la crida de les entitats municipalistes de Catalunya –Federació de Municipis de Catalunya i Associació Catalana de Municipis- perquè alcaldes, regidors i treballadors públics de les entitats locals de Catalunya se sumin a la convocatòria i convida tota la ciutadania a participar-hi.

 


Prop de 2.000 persones van participar divendres passat, 19 d’agost, als 5 minuts de silenci que es van celebrar davant l’Ajuntament per condemnar els atemptats terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils. Mataró també es va sumar als tres dies de dol oficial, durant els quals les banderes van onejar a mig pal.