Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses Multivac i Schunk s’instal·len al TecnoCampus

Escoltar

Les empreses Multivac i Schunk s’instal·len al TecnoCampus

Són empreses de la indústria 4.0

L’alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat de la presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillén, ha visitat avui 28 de febrer les noves empreses del TecnoCampus: Multivac i Schunk. Es tracta de dues multinacionals alemanyes que s’han instal·lat a l’edifici TCM3, el reservat a empreses mitjanes i grans, des d’on dirigeixen les operacions per a Espanya i Portugal. A més, en el cas de Schunk, en col·laboració amb l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, ha impulsat un centre d’experimentació (Tec-Center) relacionada amb la seva activitat.




Multivac fabrica maquinària per a “packaging” i, a més de les oficines i els serveis tècnics al TecnoCampus, té una planta de producció a Sant Cebrià de Vallalta. Schunk, per la seva banda, té tota la fabricació a Alemanya, on produeix peces de robòtica per a diversos usos. Les dues empreses són generadores d’ocupació d’alta qualificació, especialment adreçada a estudiants de les branques de les enginyeries: 77 empleats en el cas de Multivac, i 14 en el cas de Schunk. En tots dos casos són empreses de l’anomenada indústria 4.0 vinculada a les noves tecnologies.




Durant la visita, els directors generals de MultivacPachaging Systems España, Francisco Monente, i de Schunk España, Javier Garcia, han destacat que ciutats com Mataró tenen l’oportunitat d’atraure empreses d’aquesta nova indústria, que busca espais amb excel·lents connexions i amb centres de formació com el TecnoCampus a prop.

 


L’alcalde, David Bote, i la presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillén, ha remarcat la importància clau que aquestes empreses vinculades al coneixement tenen per al TecnoCampus i per a l’economia de la ciutat.